conceptieconsultatie en fertiliteitsmassage

Blog
 
Succesverhalen

Je bent nu hier: Fertiliteitsmassage • De behandeling

De behandeling

De behandeling vind plaats in mijn praktijk in Haarlem, een fijne ruimte waar je je al snel op je gemak zult voelen en waar jij (en je zwangerschapswens) altijd voorop staan. 

Bij de intake wordt gestart met een korte anamnese door middel van een vragenlijst die je invult om een goed beeld te krijgen van de positie van je baarmoeder en je algemene gezondheid. Tijdens de massage lig je op een massagetafel en kun je je ondergoed aan houden waarna je wordt toegedekt met warme dekens. De gebieden die gemasseerd worden zijn de onderrug en buik. De massage richt zich met name op het gebied waar je baarmoeder, eileiders en eierstokken zich bevinden om de doorbloeding te stimuleren, oud weefsel makkelijker te kunnen verwijderen en hormonen in balans te brengen. Er wordt daarnaast aandacht besteed aan de rest van het buikgebied omdat dit in verbinding staat met de voortplantingsorganen en daarom van invloed kan zijn op de vruchtbaarheid. Tijdens de behandeling zal ik je ook de zelfhulp-massage aanleren; een techniek die je thuis kunt toepassen om de doorbloeding van de baarmoeder te bevorderen, je vruchtbaarheid te verbeteren en jezelf een moment van ontspanning te kunnen geven als je zwanger wilt worden. Het geeft je bovendien meer grip op je vruchtbaarheid en zorgt daarmee voor een vermindering van stress. Natuurlijk is er ook alle tijd voor het stellen van je vragen. 

Fertiliteitsmassage is dé hands-on behandeling bij zwanger worden, het verbeteren van je vruchtbaarheid en het verminderen van stress!

Maak direct een afspraak!

Neem contact op!

Marije Jelsma

Conceptieconsulent

Stuyvesantstraat 14
2023 KN Haarlem

T: 023 - 75 19 455
E: info@zozwangerworden.nl

Meer over Marije Jelsma


Nieuwsbrief

Ontvang tips, nieuws en info over zwanger worden.

Nieuws

05 jun 2017

Tip! Geheime facebookgroep!

Je wilt niet dat je vrienden erachter komen dat je zwanger wilt worden. It's a secret. Dat begrijp ik. Daarom heb ik een geheime facebookgroep. Je kunt er je vragen stellen en tips vinden die je helpen sneller zwanger te worden...

Lees meer

24 mrt 2017

Mag je nog koffie drinken als je zwanger wilt worden?

Koffie en zwanger worden, gaat dat samen? Op zwangerworden.nl beantwoord ik vragen van bezoekers...

Lees meer

12 aug 2016

Gratis e-Book "omgaan met stress bij zwanger worden"

Stress-mythes worden uit de weg geruimd, je krijgt 10 tips om anders met stress om te gaan én oefeningen voor meer ontspanning..

Lees meer

11 aug 2016

De kwaliteit van je eicellen verbeteren. Hoe doe je dat?

De kwaliteit van je eicellen verbeteren. Say what?!

Lees meer