conceptieconsultatie en fertiliteitsmassage

Blog
 
Succesverhalen

Je bent nu hier: Over Marije

Over Marije

Zo Zwanger Worden is opgericht door Marije Jelsma (1979): na jarenlang als coach werkzaam te zijn geweest heb ik me volledig gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van vrouwen (en hun partner) met een kinderwens. Want, als je zwanger wilt worden zie je soms tussen alle goedbedoelde adviezen van vrienden en kennissen, nieuws over onderzoeksresultaten en berichten op internet door de bomen het bos niet meer. Hoe word je nu écht sneller zwanger, wat kun je doen om je vruchtbaarheid te verbeteren, de kans op succes bij medische behandelingen te verhogen en wat kun je juist beter laten? De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd tot deskundige op het gebied van natuurlijke vruchtbaarheid en zwanger worden. In Londen ben ik opgeleid in Fertility Massage & Natural Fertility, FHT geaccrediteerd. Als eerste conceptieconsulent in Nederland stel ik mezelf ten doel om zoveel mogelijk stellen te helpen bij het verbeteren van hun natuurlijke vruchtbaarheid en het bereiken van een gezonde zwangerschap. Als geen ander begrijp ik de onzekerheid, angst en twijfels die de kop op kunnen steken bij een onvervulde kinderwens; bij Zo Zwanger Worden draait alles om jou en wordt altijd ruim de tijd genomen zodat je je gehoord, vertrouwd en op je gemak voelt en al je vragen beantwoord zult zien.

Neem contact op!

Marije Jelsma

Conceptieconsulent

Stuyvesantstraat 14
2023 KN Haarlem

T: 023 - 75 19 455
E: info@zozwangerworden.nl

Meer over Marije Jelsma


Nieuwsbrief

Ontvang tips, nieuws en info over zwanger worden.

Nieuws

05 jun 2017

Tip! Geheime facebookgroep!

Je wilt niet dat je vrienden erachter komen dat je zwanger wilt worden. It's a secret. Dat begrijp ik. Daarom heb ik een geheime facebookgroep. Je kunt er je vragen stellen en tips vinden die je helpen sneller zwanger te worden...

Lees meer

24 mrt 2017

Mag je nog koffie drinken als je zwanger wilt worden?

Koffie en zwanger worden, gaat dat samen? Op zwangerworden.nl beantwoord ik vragen van bezoekers...

Lees meer

12 aug 2016

Gratis e-Book "omgaan met stress bij zwanger worden"

Stress-mythes worden uit de weg geruimd, je krijgt 10 tips om anders met stress om te gaan én oefeningen voor meer ontspanning..

Lees meer

11 aug 2016

De kwaliteit van je eicellen verbeteren. Hoe doe je dat?

De kwaliteit van je eicellen verbeteren. Say what?!

Lees meer